Bouw een schuurwoning!

Een schuurwoning is een woning die vanuit een herkenbare basis uitgewerkt wordt tot een uniek ontwerp. Met een inspirerend ontwerp, de juiste materialen en afwerking en een betrouwbare aannemer is de bouw van uw droomhuis binnen handbereik.

Lees artikel

Bouwkavels in De Torensteepolder, Numansdorp

Dicht bij Numansdorp, in De Torensteepolder, vindt momenteel de ontwikkeling van een nieuwe wijk plaats. Op deze unieke locatie komen prachtige vrije kavels en landgoederen vrij. Zit hier ook een bouwkavel voor u bij?

Lees artikel

Bouwkavels op Tuinen van Mollenburg

Vlak naast de prachtige vestingstad Gorinchem is een nieuwe prachtplek voor een woonwijk in ontwikkeling: Tuinen van Mollenburg. Wilt u in Gorinchem gaan bouwen? Lees hier alles over de mogelijkheden.

Lees artikel

Bouwen in Wijngaarden West

Deze prachtige bouwkavels kijken uit op het weidse en rijke natuurgebied van Alblasserdam, een Hollands plaatje van een polder. In deze blog leest u alles over de mogelijkheden voor bouwen op de kavels in Wijngaarden West.

Lees artikel

Wilt u een moderne woning?

Een moderne woning, gedurfd, vernieuwend en met de nieuwste kennis en materialen gebouwd. Lees hier alles over het bouwen van een moderne woning.

Lees artikel

Een jaren '30 woning anno nu!

De jaren '30 woning is een prachtige bouwstijl. Statig en met veel details! Lees in deze blog alles over de jaren '30 woning!

Lees artikel

Bouw een klassieke woning!

Wellicht droomt u van een woning in de klassieke stijl: prachtige details, veel grandeur en heerlijk veel ruimte! Leer in deze blog alles over de klassieke woning!

Lees artikel

Bouwen in Barendrecht, Vurenhout

Barendrecht is een plek waarin wonen en werken op een dynamische manier samensmelt. In het centrum van de nieuwbouw liggen drie prachtige bouwkavels, lees er hier alles over!

Lees artikel

Landelijke woning bouwen?

Landelijke woningen zijn er in alle soorten en maten, van klein tot groot en met rieten dak of bijvoorbeeld dakpannen. Denkt u aan het bouwen van een landelijke woning? Lees dan eens deze blog!

Lees artikel

Bouwen in Dordrecht

Dordrecht is een snelgroeiende stad met een rijke historie, maar die al jaren flink aan het vernieuwen is. De komende jaren komen er bouwkavels vrij in de wijken Stadswerven, Stadspolders, Sterrenburg, Dubbeldam en zelfs in de binnenstad. Lees in deze blog meer over bouwen in Dordrecht!

Lees artikel