Bouw een schuurwoning!

Het is zover: u gaat beginnen met het ontwerpen of bouwen van uw eigen droomhuis. Wellicht heeft u al een ontwerp of een idee over de stijl waarin u de woning laat bouwen. Een goede architect werkt samen met u aan het visualiseren van uw wensen, ook als u deze nog niet goed voor ogen hebt. Een schuurwoning is een woning die vanuit een herkenbare basis uitgewerkt wordt tot een uniek ontwerp. Met een inspirerend ontwerp, de juiste materialen en afwerking en een betrouwbare aannemer is de bouw van uw droomhuis binnen handbereik. Hebt u bouwplannen voor een schuurwoning? Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en persoonlijke inspiratie. We staan graag voor u klaar als uw aannemer schuurwoning.

Schuurwoning

Met een schuurwoning combineert u verleden en heden op geheel eigen wijze. De naam verraadt het al: een schuurwoning heeft de karakteristieke basis van een ouderwetse boerenschuur. De uitwerking is echter eigentijds, strak en modern. De woningen hebben vaak een boers element zonder in nostalgische en ouderwetse afwerkingen te vallen. De basisvorm van een schuurwoning heeft bijna altijd de klassieke schuur als uitgangspunt - rechthoekig en hoog - maar de uitwerking biedt talloze mogelijkheden waardoor geen twee schuurwoningen hetzelfde zullen zijn. Een aannemer schuurwoning weet precies welke materialen toe te passen en hoe de bouw aangepakt moet worden om uw persoonlijkheid terug te laten komen in de uitstraling van uw huis.

De kenmerken van een schuurwoning

Een schuurwoning is makkelijk te herkennen aan de typische vorm: een langwerpige structuur met een hoog puntdak. Dit biedt ruimte voor openheid. Zo zullen er vaak grote raampartijen verwerkt worden in een ontwerp. Vanuit deze herkenbare basis is de afwerking aan de architect en bewoners. Zo kan ervoor gekozen worden een robuuste uitstraling te creëren door de steunbalken niet weg te werken, of kan er gekozen worden voor twee verschillende soorten of kleuren steen voor een camouflerend effect. Grote raampartijen en hoge open ruimtes zijn kenmerkend voor een schuurwoning. Uw aannemer schuurwoning weet dit als geen ander.

Hebt u plannen voor het bouwen van een schuurwoning? Drechtsteden Bouw fungeert graag als aannemer van uw schuurwoning. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden en de kosten.

Terug naar het overzicht