Landelijke woning bouwen?

Staat u op het punt een eigen huis te laten bouwen? Dan staat u voor een belangrijke en bovenal persoonlijke keuze: in welke stijl wil ik mijn huis laten bouwen? De architect die u inschakelt zal uw wensen naar een bouwtekening vertalen. Wellicht weet u zelf al welke richting u op wilt, of zal de architect aanvoelen en met u meedenken om een keuze te maken in de stijl, waarna de details uitgewerkt zullen worden. Houdt u meer van een klassiek ontwerp? Of toch liever modern? Wellicht voelt u zich geïnspireerd bij het zien van een landelijke woning? Wij zijn benieuwd naar uw bouwplannen en fungeren graag als uw aannemer voor uw landelijke woning.

Landelijke villa

Gaat u in de buurt van een bos wonen waar de hertjes in uw achtertuin gedag komen zeggen? Of heeft u een bouwkavel in een buitenwijk van de randstad? Voor een landelijke villa is beide geschikt. Een landelijke villa betekent namelijk een woning in de landelijke stijl. Een architect heeft een karakteristieke en romantische villa ontworpen die landelijk aanvoelt, ongeacht waar deze uiteindelijk gebouwd wordt. Stelt u zich voor dat de ramen van uw woning de avondzon reflecteren en dat u ‘s avonds kunt genieten van een warme kleur op uw rieten dak. Een landelijke villa in een notendop? Warmte, huiselijkheid en een gevoel van thuis in de natuur. Wij als ervaren aannemers verwezenlijken deze visie in uw landelijke woning.

Gebruikte materialen bij een landelijke villa

Niet alleen het ontwerp kenmerkt een landelijke villa. Bij de bouw is het belangrijk rekening te houden met het gebruik van bepaalde kenmerkende materialen. Zo heeft een landelijk woning bijna altijd een prachtig rieten dak, klassieke dakpannen of een leien dak. De herkenbare stijl wordt tijdens de bouw ook gerealiseerd door gebruik van materialen als hout (natuureigen), stucwerk en bijvoorbeeld Belgisch hardsteen.

Zowel binnen als buiten een gevoel van weidsheid

Het woord landelijk zegt het al: een woning in een landelijke stijl wordt middenin de natuur gebouwd, ook al betekent dit niet dat uw huis omgeven moet worden door een groot aantal hectare bos. Door een slimme tuinarchitect uw ideale tuin in te laten richten, hoe groot deze ook is, kunt u net zo goed een gevoel van natuurlijke geborgenheid creëren. Zowel vanuit binnen als vanaf uw loungeset heeft u het gevoel middenin de natuur te zitten en van de rust te kunnen genieten. Uw aannemer landelijke woning houdt hier bij het bouwen van uw landelijke villa rekening mee. Zo kunt u denken aan het bouwen van een tuinkamer of een royale woonkeuken met openslaande deuren naar uw eigen veranda. Het kan allemaal. Zoals bij elk project verzorgt Drechtsteden Bouw bij de bouw van uw woning in de landelijke stijl een snelle, duurzame en vakkundige aanpak. U hoeft alleen nog maar te genieten van de natuurlijke geluiden en geuren die uw huis zullen omringen.

Heeft u plannen voor het bouwen van een landelijke villa? Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden en kosten bij het kiezen van Drechtsteden Bouw als aannemer van uw landelijke woning.

 

Terug naar het overzicht