Bouwkavels op Tuinen van Mollenburg

Vlak naast de prachtige vestingstad Gorinchem is een nieuwe prachtplek voor een woonwijk in ontwikkeling: Tuinen van Mollenburg. Op deze bouwkavels kunnen particulieren kiezen uit maar liefst 29 vrije bouwkavels waar ze zelf hun woning kunnen bouwen.

Een woning in een nieuwe wijk van Gorinchem

In de Tuinen van Mollenburg, een plek aan de Westkant van Gorinchem, wordt een woonwijk ontwikkeld die bijzonder ontspannen en kindvriendelijk van opzet is. Het gebied fungeerde voorheen als een sportgebied en wordt kleinschalig maar ruim opgezet. De nieuwe wijk zal plaats bieden voor maar liefst 29 bouwkavels. Deze bouwkavels worden gefaseerd (in vier fasen) vrijgegeven en kunnen door particulieren zelf gekozen worden. Een buitenkans!

De schat van Gorinchem

Ten westen van Gorinchem ligt een prachtig gebied. Achter de weelderige bomenpartij langs de Mollenburgse weg ligt ‘de schat van Gorinchem’. De nieuwbouwwijk wordt op deze unieke plek verwezenlijkt. Huizen met ruime opzet maar kleinschalig van opzet: een prachtplek om een nieuw thuis op te bouwen. De ligging van de schat van Gorinchem maakt het een bijzondere plek. De nieuwe wijk ligt vlak langs de oude vestingstad en heeft veel groen en water.

Aanbesteden van de bouw

Een nieuwe woning begint bij een eerste idee. Dit idee wordt getransformeerd door een architect naar de wensen of inzichten van de koper. In samenwerking met een ervaren architect komt deze woning tot leven. Als de tekeningen klaar zijn kunt u verder met de aanbesteding. Drechtsteden Bouw is een uitstekende partner bij de aanbesteding om uw droomhuis werkelijkheid te maken. Bij het ontwerpen van een nieuwe woning kunt u, naast de architect, ook een bouwteam inschakelen. In dit geval schuiven wij al tijdens de ontwerpfase aan en adviseren wij direct vanuit onze deskundigheid. Het ontwerp en de daaropvolgende realisatie zullen sneller en efficiënter verlopen.

Drechtsteden Bouw, uw bouwpartner voor Tuinen van Mollenburg, Gorinchem

Drechtsteden Bouw is een regionaal opererend bouwbedrijf. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen en nieuwbouwen van woningen en CPO projecten (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Samen met toekomstige bewoners en onze partner Brand BBA | BBA Architecten kunnen wij de zorg dragen voor het gehele traject omtrent het realiseren van uw nieuwe thuis.

Wilt u begeleid worden van idee naar realisatie? Vraag vrijblijvend informatie omtrent de kosten van bouwen in Tuinen van Mollenburg, Gorinchem aan via ons telefoonnummer of stuur een bericht via de site.

Terug naar het overzicht