Bouwkavels in De Torensteepolder, Numansdorp

Dicht bij Numansdorp, in De Torensteepolder, vindt momenteel de ontwikkeling van een nieuwe wijk plaats. Op deze unieke locatie komen prachtige vrije kavels en landgoederen vrij. De nieuwe wijk zal gekenmerkt worden door sierlijk aangelegd water en bevindt zich vlak bij de golfbaan, haven en haringvliet van Numansdorp. Grijpt u deze buitenkans?

Vrije kavels in De Torensteepolder

De Torensteepolder zal bestaan uit verschillende delen met verschillende mogelijkheden en uiterlijkheden. Zo zal het westelijke gedeelte bestaan uit ruim 100 vrije kavels, enkele twee-onder-een-kapwoningen, rijtjeswoningen en een appartementencomplex. In fase 1 van dit project zijn drie verschillende soorten kavels beschikbaar. In categorie 1 beslaan de kavels een oppervlakte van 766 m2 tot 1.151 m2. In categorie 2 vinden we de zogenaamde eilandkavels met een oppervlakte van 957 m2 tot 1.730 m2. In de laatste categorie vindt u de twee-onder-een-kapkavels die variëren in oppervlakte van 554 m2 tot 669 m2.

Vrije landgoederen in De Torensteepolder

De Torensteepolder ligt ten zuiden/oosten van de dorpskern van Numansdorp. In deze nieuwe wijk zal in het oostelijke gedeelte 12 landgoederen worden ontwikkeld. Deze worden onderscheiden in een noordelijk en een zuidelijk deel, elk met haar eigen kenmerken. Zo zal het noordelijke gedeelte gekenmerkt worden door een strakke, wigvormige waterpartij met daarop als eiland de huiskavel. In het zuidelijk deel wordt het aangezicht gekenmerkt door een meanderende kreek. Ieder individueel landgoed valt echter onder de NatuurSchoonWet uit 1928 en is verplicht gedeeltelijk opengesteld te worden van zonsopgang tot zonsondergang. Elke huiskavel is en blijft privé en zal 10% van het landgoed innemen. De betreffende landgoederen op deze unieke locatie variëren in oppervlakte van 51.000 m2 tot 61.978 m2.

Mogelijkheden van de kavels

Voor de kavels in De Torensteepolder geldt dat er een vrije architectenkeuze is: u kunt het huis van uw dromen laten bouwen. Het uitgangspunt van de gehele wijk is het Nederlands Bouwen. Dit betekent veel vrijheid: kiest u metselwerk, stucwerk of natuursteen als gevelmateriaal? Voor de landgoederen staat u tevens vrij om recreatieve voorzieningen voor privégebruik te realiseren.

Drechtsteden Bouw, uw bouwpartner voor De Torensteepolder, Numansdorp

Drechtsteden Bouw helpt u graag met de bouw van uw droomhuis in De Torensteepolder. Wij zijn een regionaal opererend bouwbedrijf met ruime ervaring in het ontwikkelen en nieuwbouwen van woningen en CPO projecten (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Tevens werken wij nauw samen met een architectenbureau waarbij wij onze krachten bundelen tot een bouwteam. In dit geval zullen wij aanschuiven in de ontwerpfase om ons steentje bij te dragen tijdens de beginfase met advies vanuit ons vakgebied. Dit alles zorgt ervoor dat de uiteindelijke bouw makkelijker en efficiënter zal verlopen. Samen met toekomstige bewoners en onze partner kunnen wij de zorg dragen voor het gehele traject omtrent het realiseren van uw nieuwe thuis.  

Wilt u begeleid worden van idee naar realisatie? Vraag vrijblijvend informatie omtrent de kosten van bouwen in De Torensteepolder, Numansdorp aan via ons telefoonnummer of stuur een bericht via de site.

Terug naar het overzicht