Bouwen in Wijngaarden West

De natuur van Alblasserwaard is een van mooiste en meest typisch Hollandse gebieden. Depolder heeft een weids uitzicht waar koeien grazen, windmolens te zien zijn en veel water tevinden is. Er zijn twee bouwkavels beschikbaar in Wijngaarden West met een weids uitzicht ophet rijke natuurgebied van Alblasserdam. Beeld u eens in: een uitzicht over een prachtige poldervanuit uw keukenraam of serre.

Uw woonvoorkeur

Kunt u zich uw droomhuis al voorstellen aan deze kavel? Om het straatbeeld te behouden enhet bouwplan recht te doen is er een aantal regels verbonden aan het ontwerp dat dezeidyllische gronden gaat sieren. Zo zijn er maximale hoogtes bepaald en zal de voorkant van hethuis het liefst aan de straatkant zijn. Bekijk samen met een ervaren architect goed wat demogelijkheden zijn om uw droomhuis te laten verwezenlijken op deze kavels.

Hoe gaat mijn droomhuis er uit zien?

Door de regels omtrent het bouwen op deze kavels zullen de droomhuizen van u en uw burenvoldoen aan een bepaald beeld en bent u voorzien van een aantal gemakken. U kunt uw automiddels de verplichte parkeerplaats bijvoorbeeld te allen tijd voor de deur parkeren. En watdacht u van de aardse uitstraling van de traditionele bouwmaterialen zoals rode aardekleurigebaksteen. U heeft de vrijheid de detaillering naar uw hand te zetten. Kiest u voor oranje, rode ofantraciet dakpannen?

Aanbesteding

Een droomthuis begint bij een idee. Daarna is het de kunst dit idee uit te werken tot eenrealisatie van uw droomhuis. Ervaren architecten zullen haarfijn aanvoelen hoe uw wensenaansluiten op de dynamiek in de omgeving. Architecten Brand BBA | BBA Architecten uitAlblasserdam weten als geen ander hoe ze uw wensen moeten vertalen naar een prachtigeuitwerking. Zij kennen het indrukwekkende natuurgebied op hun duimpje en zullen er alles aandoen uw woning hier zo natuurlijk mogelijk in te laten passen. Daarna gaat u verder met deaanbesteding. Drechtsteden Bouw is een uitstekende partner als het op het aanbesteden vanuw droomhuis gaat.

Bouwteam

Weet u van tevoren met wie u in zee wilt gaan? Kies dan voor een zogeheten bouwteam. Hierbijschuiven wij aan tijdens de ontwerpfase van de woning en kunnen adviseren vanuit onzedeskundigheid om het project vanaf het begin in goede samenwerking te kunnen laten verlopen.U zult merken dat het ontwerp en de daaropvolgende realisatie sneller en beter zal verlopen.

Drechtsteden Bouw, uw bouwpartner voor Wijngaarden West

Drechtsteden Bouw is een regionaal opererend bouwbedrijf. Wij hebben ruime ervaring in hetontwikkelen en nieuwbouwen van woningen en CPO projecten (Collectief ParticulierOpdrachtgeverschap). Samen met onze partner Brand BBA | BBA Architecten verzorgen wij hetgehele traject omtrent het realiseren van uw droomhuis.
U zoekt begeleiding van idee naar realisatie? Vraag vrijblijvend informatie omtrent de kostenvan bouwen in Wijngaarden West aan via ons telefoonnummer of stuur een bericht via de site.
Terug naar het overzicht