Wilt u een moderne woning?

Het is zover: u bent aan het oriënteren of heeft de knoop doorgehakt - u gaat beginnen met de bouw van uw eigen droomhuis. Misschien weet u zelfs al in welke stijl u de woning gaat bouwen. Een goede architect zal samen met u een richting van de bouwstijl kiezen en aanvoelen welke uitstraling past bij uw smaak. Met een moderne woning gaat u nog een stapje verder: u laat een huis ontwerpen die volledig bij uw persoonlijkheid past. Met een inspirerend ontwerp, de juiste materialen en een betrouwbare aannemer kan uw droomhuis uw droomthuis worden. Hebt u bouwplannen voor een eigenzinnig ontwerp? Wij zijn benieuwd naar uw bouwplannen en persoonlijke inspiratie. We staan graag voor uw klaar als uw aannemer moderne woning om uw droomthuis te bouwen.

Moderne woning

Onder bouwstijlen is de meeste eigenzinnige bouwstijl de moderne woning. Moderne villa’s zijn modern, sprekend en uniek. Moderne woningen worden ook steeds populairder. Het is een uitgelezen kans om je persoonlijkheid terug te laten komen in de uitstraling van je woning. Omdat een moderne woning zo persoonlijk is, kan de stijl variëren van minimalistisch tot gedurfd. Zo kun je de openheid en gastvrijheid van een woning, of juist het mysterieuze aspect, benadrukken door te spelen met open en gesloten gevels. Ook wordt vaak gebruik gemaakt van opvallende materialen. Een aannemer moderne woning weet precies hoe dat in z’n werk gaat.

Kenmerken van een moderne villa

Een moderne villa kent vele verschillende gezichten. Juist omdat de stijl zo persoonlijk is kan een moderne woning allerlei uiteenlopende kenmerken hebben. Ze stralen echter wel allemaal dezelfde sfeer uit: gewaagd, verrassend, tijdloos en uniek. Juist omdat een moderne woning een weerspiegeling is van de persoonlijkheid en persoonlijke smaak van de eigenaar zijn geen twee ontwerpen hetzelfde. Zo hebt u met recht een eigen thuis. De persoonlijkheid zit vaak in de verrassende details. Zo werken we bijvoorbeeld met hout, potdekselwerk, zink of koper. Of brengen we opvallende gevelvormen aan om het huis een gastvrije of juist mysterieuze uitstraling te geven. Een aannemer moderne woning kent deze mogelijkheden en bouwt graag voor u de kenmerken die uw droomhuis uw droomthuis maken.

Plannen maken?

Hebt u plannen voor het bouwen van een moderne woning? Drechtsteden Bouw fungeert graag als aannemer van uw moderne woning. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden en de kosten.

Terug naar het overzicht