Een jaren '30 woning anno nu!

Staat u op het punt een eigen huis te laten bouwen? Uw persoonlijke keuze is het belangrijkste: welke stijl gaat u de woning laten bouwen? Een goede architect zal samen met u een richting kiezen en de architect zal aanvoelen welke uitstraling past bij uw persoonlijkheid en smaak. Met een gedegen ontwerp, de juiste materialen en een ervaren aannemer kan uw droomhuis uw droomthuis worden. Wellicht is een jaren ’30 woning iets voor u. Wij zijn benieuwd naar uw bouwplannen en persoonlijke inspiratie. Wij staan graag voor u klaar als uw aannemer jaren ’30 woning.

Jaren ’30 villa

Wie een jaren ’30 villa voor  zich ziet zal al gauw woorden gebruiken als karakteristiek, degelijk en sfeervol. De vaak praktische oplossingen van de jaren ’30 lenen zich nu uitstekend voor een luxueus maar toch knus gevoel. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een en suite aan de woonkamer met veel lichtinval door de ramen. Of een erker waar u heerlijk kunt genieten van uw uitzicht. Een jaren ’30 villa is vooral te herkennen aan de horizontale lijnen in het ontwerp. De stijl is veelzijdig en flexibel waardoor er op veel verschillende kavels een jaren ’30 ontwerp gebouwd kan worden. Een aannemer jaren ’30 woning weet precies hoe dat in z’n werk gaat.

Kenmerken van een jaren ’30 villa

Een jaren ’30 villa is een bouwstijl waar veel gebruik wordt gemaakt van horizontale lijnen. Maar niet alleen de grote lijnen spreken tot de verbeelding: juist de royale aandacht die aan detaillering besteed wordt maakt een jaren ’30 huis zo karakteristiek. Hierbij bouwen we graag royale dakoverstekken, entreepartijen of grote ramen met veel lichtinval, omlijst met aardse houten kozijnen. Ook wordt er aandacht besteed aan rijke detaillering als glas-in-lood boven de entree, fraai metselwerk en ornate luifelconstructies.

Een nieuwe villa in jaren ’30 stijl

U heeft plannen voor het laten bouwen van uw toekomstige thuis in de stijl van de sfeervolle jaren ’30? Wij bouwen het graag met u. Met Drechtsteden Bouw als uw aannemer jaren ’30 woning bouwen we samen uw droomhuis. Een woning in de stijl van de jaren ’30 doet oude tijden herleven en eert de karakteristieke uitstraling van die tijd maar geeft tevens toegang tot alle moderne gemakken die u wenst. Wij fungeren graag als aannemer jaren ’30 woning en maken met zorg en aandacht uw dakoverstekken, erkers en uw en suite woonkamer of bibliotheek.

Heeft u plannen voor het bouwen van een jaren’ 30 villa? Drechtsteden Bouw fungeert graag als aannemer van uw jaren ’30 woning. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden en kosten.

Terug naar het overzicht