Bouwen in Barendrecht, Vurenhout

Barendrecht is een plek waarin wonen en werken op een dynamische manier samensmelt. Barendrecht ligt op steenworp afstand van Rotterdam en Dordrecht en biedt daarmee alle gemakken van de grote stad dichtbij. Tegelijkertijd woont u in de rustige omgeving van een natuurgebied. Barendrecht is onderhevig aan grote populariteit en ontwikkelt zich tot een groter woongebied in deze regio. Een unieke kans om een stukje geschiedenis te schrijven!

Wat is uw woonvoorkeur?

De Vrijenburg kavel 2, 3 en 5 bieden ruimte voor een vrijstaande woning. Deze bouwkavels hebben als voordeel dat u zelf iets in te brengen heeft omtrent stijl en uitvoering. Heeft u al ideeën over uw toekomstige woning? Een goede architect helpt u bij het ontwerpen van een woning waarin u zich thuis voelt. Deze prachtlocatie heeft een bijzondere mix van oude uitzichten met nieuwe woningen. Zo grenst de bouwkavel aan lintbebouwing met dijkwoningen en boerderijen van de oude Voordijk, een unieke locatie.

Voordelen van de wijk

Barendrecht heeft momenteel 47.000 inwoners en groeit nog steeds. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de inwoners het woon- en leefklimaat hoog waarderen in deze gemeente. Van oudsher heeft deze plek een landelijke sfeer en met de nieuwbouw vindt er een bijzondere verschuiving plaats op het gebied van architectuur en bebouwing. De landelijke sfeer omringt deze wijk. U zit vlakbij de Zuidpolder en het bekende natuur- en recreatiegebied de Oude Maas. Daarnaast bent u in alle gemakken voorzien door de aanwezigheid van grote steden in de buurt. Er is een tramverbinding en er zijn scholen en een winkelcentrum in de buurt.

Aanbesteden

Een mooie woning naar de wensen of inbreng van de koper begint bij een eerste idee. Ervaren architecten, zoals bijvoorbeeld Brand BBA | BBA Architecten uit Alblasserdam, denken met u mee en voelen haarfijn aan hoe uw woning er uit komt te zien. Daarna gaat u verder met de aanbesteding. Drechtsteden Bouw is een uitstekende partner bij de aanbesteding om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Bouwteam

Bij het aanbesteden van uw nieuwe woning kunt u naast de architect ook direct voor een zogeheten bouwteam kiezen. Wij schuiven aan tijdens de ontwerpfase van de woning en kunnen adviseren vanuit onze deskundigheid. Zo zult u merken dat het ontwerp en de daaropvolgende realisatie sneller en beter zal verlopen.

Drechtsteden Bouw, uw bouwpartner voor Vurenhout, Barendrecht

Wij zijn een regionaal opererend bouwbedrijf met ruime ervaring in het ontwikkelen en nieuwbouwen van woningen en CPO projecten (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Samen met de toekomstige bewoners en onze partner Brand BBA | BBA Architecten dragen wij de zorg voor het gehele traject omtrent het realiseren van de woning van uw dromen.

U wilt begeleid worden van idee naar realisatie? Vraag vrijblijvend informatie omtrent de kosten van bouwen in Vurenhout, Barendrecht aan via onze telefoonnummer of stuur een bericht via de site. 

Terug naar het overzicht